Historen

Vi tror på att varje dag fundera om vi kan utveckla och förbättra det vi arbetar med. Denna filosofi ledde oss fram till elskylt.se. Att beställa graverade skyltar via webben och import av excell listor har varit standard i branschen länge. Givetvis kan vi erbjuda dessa tjänster, men vårt mål är att göra graverade skyltar än mer tillgängligt. Med eller utan dator. Vi tror att mobila lösningar är framtiden.

Vi tror att varje montör har en skyltmaskin i sin ficka. En smartphone. Med vår app kan du vare sig du vill logga in och då kunna synka dina projekt mellan dator och telefon eller utan inloggning vill handla skyltar är det bara att ladda ner appen från applestore eller android market och köra igång. Att beställa skyltar har aldrig varit enklare.

Och snabbt ska det gå. Beställer dina skyltar innan kl 12 med hjälp av beställningsverktyget kommer vi posta dem samma dag så du har dem dagen efter. Leveransgarantin beror dock på storleken på beställningen.

För dig som jobbar i Stockholm har vi bra nyheter. Vår skyltverkstad ligger bara 10 min från city, i västberga industriområde.